Bayram

Bayram

Son dakika Bayram haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayram gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayram haber sayfamızda...

Bayram

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.520 bayram haberi bulunmuştur.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Uzmanpara
Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor!
Gülseren Ceylan: Mehmet Ali Erbil benimle evlenmiyor! Yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, sosyal medyadan canlı yayın açtı. Erbil ile ilişkisini maddiyat için sürdürdüğü yönünde suçlamalarla karşılaşan Ceylan, canlı yayında yaptığı açıklamayla kısa sürede magazin gündemine oturdu.
3.05.2024 Cadde
KURBAN BAYRAMI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024: Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi erken yatar mı?
KURBAN BAYRAMI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024: Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi erken yatar mı? Kurban Bayramı tarihleri yaklaştı! Emekliler bayram ikramiyesi ödeme takvimine yoğunlaştı. Yüzde elli artışla emekli bayram ikramiyesi Ramazan ayında hak sahiplerinin hesaplarına geçti. Gözler bayram ikramiyesi açıklamasında! Peki, 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatar?
3.05.2024 Bilgi Rehberi
2024 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ DİYANET TAKVİMİ 🐑 Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün, ayın kaçında? Kurban Bayramı tatili kaç gün?
2024 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ DİYANET TAKVİMİ 🐑 Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün, ayın kaçında? Kurban Bayramı tatili kaç gün? İslam aleminin iki dini bayramıdan olan Kurban Bayramı için heyecan dorukta! Zilhicce ayının 10. gününden itibaren idrak edilmeye başlanan Kurban Bayramı ayın kaçına denk geliyor? Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimine göre 2024 Kurban Bayramı arefe günü ve 1. günü ne zaman? İşte, bayram tarihleri...
3.05.2024 Bilgi Rehberi
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Ekonomi
Bahçeli'den 'Türkçülük Günü' mesajı
Bahçeli'den 'Türkçülük Günü' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "1944 Türkçülük ve Turancılık Davası’nın 80’inci yıl dönümünde, Türk milliyetçiliğinin merhum ve muhterem inanç anıtlarını rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum" dedi.
3.05.2024 Gündem
Son dakika: Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı
Son dakika: Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, "Nisan ayında ihracatımız 19 milyar 271 milyon dolara yükseldi. Bu yüzde 0.13’lük artışa tekabül ediyor" dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı! Memur ve memur emeklilerinin zam oranı netleşiyor
Son dakika: Enflasyon rakamları açıklandı! Memur ve memur emeklilerinin zam oranı netleşiyor TÜİK'in nisan ayı enflasyon oranlarını aylık bazda yüzde 3,18, yıllık bazda yüzde 69,80 olarak açıklamasının ardından gözler memur ve emekli zammına çevrildi. Nisan verisiyle 4 aylık zam oranı kesinleşmiş oldu. İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları sonrası en düşük emekli maaşı için 2 farklı tahmin
Enflasyon rakamları sonrası en düşük emekli maaşı için 2 farklı tahmin Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %69,80, aylık %3,18 arttı. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Aksaray'da yolcu otobüsü kaza geçirdi! 2 kişi öldü 40 kişi de yaralı
Aksaray'da yolcu otobüsü kaza geçirdi! 2 kişi öldü 40 kişi de yaralı Niğde - Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsü devrildi. Kazada kişi 2 öldü, 40 kişi de yaralı. İşte detaylar...
3.05.2024 Haberler
Sergen Yalçın ile barıştığı iddia ediliyordu! Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı
Sergen Yalçın ile barıştığı iddia ediliyordu! Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncu, son olarak Kuruçeşme'de objektiflere takıldı ve 'aşk' sorularına yanıt verdi.
3.05.2024 Cadde
Bankada parası olanlar dikkat: Stopaj oranları değişti! İşte 1 milyon TL’nin net getirisi
Bankada parası olanlar dikkat: Stopaj oranları değişti! İşte 1 milyon TL’nin net getirisi Mevduat hesaplarında stopaj oranlarında değişikliğe gidildi. Buna göre 6 aya kadar olan vadelerde, 1 yıla kadar olan vadelerde ve 1 yıldan daha uzun süre vadelerdeki mevduatlar için alınan vergiler yükseltildi. Peki şu anda bankada 1 milyon TL parası olan bir kişinin net kazancı ne kadar oldu? Faiz oranları daha da artar mı? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
SON DAKİKA! Aksaray'da yolcu otobüsü kaza geçirdi! 2 kişi öldü 34 kişi de yaralı
SON DAKİKA! Aksaray'da yolcu otobüsü kaza geçirdi! 2 kişi öldü 34 kişi de yaralı Son dakika gelen bilgilere göre Aksaray'da feci bir kaza meydana geldi. Niğde - Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsü devrildi. Kazada kişi 2 öldü, 34 kişi de yaralı. İşte detaylar...
3.05.2024 Gündem
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması!
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması! İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçim kararına dair bir açıklama yaptı.
2.05.2024 İstanbulspor
Ankara'da merakla beklenen zirve: Gözler Erdoğan ve Özel'de
Ankara'da merakla beklenen zirve: Gözler Erdoğan ve Özel'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşiyor.
2.05.2024 Haberler
Son dakika... Ankara'da 1 saat 35 dakikalık Erdoğan-Özel zirvesi
Son dakika... Ankara'da 1 saat 35 dakikalık Erdoğan-Özel zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Merakla beklenen zirve 1 saat 35 dakika sürdü.
2.05.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu Ticaret Bakanlığı tavuk etindeki fahiş fiyat artışına karşı harekete geçti. Fiyatlarda 5 ayda yüzde 200’e varan artışlar kamuoyunun dikkatini çekmişti. Konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye açıklama yapan uzman isim fiyatların semtten semte değiştiğini bildirdi. Peki yeni adım fiyatları düşürür mü? İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
İstanbul'dan 1 Mayıs manzaraları
İstanbul'dan 1 Mayıs manzaraları İstanbul’daki 1 Mayıs gösterilerinin bu yılki odak noktası Fatih’teki Bozdoğan Kemeri oldu. Polis, tarihi kemerde barikat kurarak Taksim’e çıkışa izin vermedi. Saraçhane’de toplanan kalabalık açıklamaların ardından ayrıldı. Bazı küçük gruplar polise saldırarak barikatı aşmak istedi. Polisin soğukkanlı tutumu ile olaylar büyümedi.
2.05.2024 Gündem
Taksim'de 1 Mayıs sessizliği
Taksim'de 1 Mayıs sessizliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle İstanbul’un kritik noktalarında alınan önlemler sonrası İstiklal Caddesi sessizliğe büründü.
1.05.2024 Gündem
'İşçi kenti'nde Çinli mühendisler yürüdü
'İşçi kenti'nde Çinli mühendisler yürüdü İşçi kenti olarak anılan Zonguldak'ta, meslek örgütleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için İstasyon Caddesi'nde bir araya geldi.
1.05.2024 Gündem
Özel ve İmamoğlu'ndan Saraçhane'de açıklama
Özel ve İmamoğlu'ndan Saraçhane'de açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de açıklama yaparak ayrıldı.
1.05.2024 Gündem
Taksim dayatmasını masum bulmuyoruz
Taksim dayatmasını masum bulmuyoruz “Son günlerde muhalefet ve marjinal yapılar 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor” diyen Erdoğan, “Taksim Meydanı’nın miting alanı olmadığı herkesin malumuyken bu tür dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.
1.05.2024 Gündem
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'NDA NE OLDU? 1 Mayıs İşçi Bayramı nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı? Emek ve Dayanışma Günü'nün önemi nedir, neden kutlanıyor?
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'NDA NE OLDU? 1 Mayıs İşçi Bayramı nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı? Emek ve Dayanışma Günü'nün önemi nedir, neden kutlanıyor? 1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanıyor. İşçi Bayramı olarak bilinen Emek ve Dayanışma Günü, 1 Mayıs'ta dünya genelinde kutlanıyor. İlk olarak 1889 yılında Amerikalı sendikacıların önerisiyle kutlanan işçi bayramı, Türkiye'de resmi bayram niteliğini 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanı ile kazandı. 886'da başlatılan kitlesel grevlerle yaygınlaşarak küresel nitelik kazanan 1 Mayıs'ın anlam ve önemi merak ediliyor. Peki, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ne oldu? 1 Mayıs İşçi Bayramı nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı? Emek ve Dayanışma Günü'nün önemi nedir, neden kutlanıyor?
30.04.2024 Bilgi Rehberi
THY Genel Müdürü açıkladı! Orta Doğu'dan Rize'ye 2 sefer
THY Genel Müdürü açıkladı! Orta Doğu'dan Rize'ye 2 sefer Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi Orta Doğu'dan Rize'ye haftada 2 charter sefer başlayacağını belirtti. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.