Bayram

Bayram

Son dakika Bayram haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayram gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayram haber sayfamızda...

Bayram

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 43.758 bayram haberi bulunmuştur.
Hesaplara yatacağı tarih belli oldu! 💥 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi (SSK-Bağ-Kur) ödeme tarihlerini Bakan Işıkhan açıkladı! Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
Hesaplara yatacağı tarih belli oldu! 💥 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi (SSK-Bağ-Kur) ödeme tarihlerini Bakan Işıkhan açıkladı! Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri... Ramazan Bayramı için geri sayım devam ederken SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında maaş alan emeklilerin 3 bin TL emekli ikramiyesi alacağı tarihler netleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan dün yaptığı açıklama ile ödemelerin yapılacağı tarihleri gün gün duyurdu. Peki 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
BU SENE BAYRAM NE ZAMAN? 👨‍👨‍👧‍👦 Ramazan Bayramı ziyaretlerinde 1.2.3 gün tarihleri! Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, bayram tatili kaç günde tamamlanacak?
BU SENE BAYRAM NE ZAMAN? 👨‍👨‍👧‍👦 Ramazan Bayramı ziyaretlerinde 1.2.3 gün tarihleri! Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, bayram tatili kaç günde tamamlanacak? Ramazan Bayramı ile ilgili araştırmalar sürüyor. Bayram ne zaman sorusunun ardından bayram tatili kaç gün araştırması başlıyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminden düşmeyen Ramazan Bayramı kaç gün, bayrama ne kadar kaldı? İşte 2024 Ramazan Bayramı başlangıç ve bitiş günleri.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ 📍 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi tarihte hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı
BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ 📍 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi tarihte hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı Ramazan ayının bitmesine artık sayılı günler kaldı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesi yapılan zam sonrasında 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltildi. Milyonlarca emekli 3 bin TL bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarihi merak içerisinde beklemeye başladı. Peki emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Haberler
MEMUR MAAŞLARI ERKEN Mİ ÖDENECEK? 2024 nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı, ne zaman yatacak?
MEMUR MAAŞLARI ERKEN Mİ ÖDENECEK? 2024 nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı, ne zaman yatacak? Memur maaş ödemeleri tarihleri hakkında detaylar Ramazan Bayramı nedeniyle araştırılıyor. Bayram dolayısıyla ödemelerin erken yapılıp yapılmayacağı hak sahiplerinin gündeminde. Nisan ayı memur maaşları erken mi yatacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi 29 Mart’ta vizyona girecek ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin galası gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden arasında yer alan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, muhabirlerin yönelttiği Çağatay Ulusoy sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var
Dünyada bayramlar öncesi çikolata endişesi var Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına yeni rekor seviyeler deniyor. Önceki gün (26 Mart’ta) 10 bin dolar sınırının üzerini test eden kakao fiyatı, dün ise ton başına 9 bin 776 dolar sınırında kaldı.
28.03.2024 Ekonomi
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Cadde
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi Merkez Bankası’nın faiz artışı sonrası bankalarda mevduat faiz oranları güncellendi. Bankalarda halihazırda faizler yüzde 57 seviyesine kadar çıktı. Öte yandan döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçiş için bankalar çok daha yüksek faiz oranı sunmaya başladı. Faizlerde yüzde 75’e varan seviye dikkat çekti. Peki 1 milyon TL’si olan ne kazanıyor? Merak edilenler haberin detayında...
28.03.2024 Ekonomi
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Isparta'ya geldi. Akşener, "Ben tam 3 yıl boyunca esnaf gezdim. Çünkü bizim partimizin kuruluş amacı gencin sesini duymak, yaşlının ne düşündüğünü anlamaktır. " dedi.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Sandık milletin mahkemesidir
Murat Kurum: Sandık milletin mahkemesidir Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftarda bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “Bu millet kendini kandıranlara, unutanlara ve o kaybolan yılların hesaplarını 31 Mart'ta sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün 31 Mart'ta sandık gelecek, hesap kesilecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Türkiye'yi küresel anlamda hak ettiği konuma taşıyacağız
Bakan Işıkhan: Türkiye'yi küresel anlamda hak ettiği konuma taşıyacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinden geldiği Edirne'de, Meriç Nehri kıyısındaki bir tesiste iş insanları ile düzenlenen iftar programına katıldı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan açıkladı! İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesinde
Bakan Işıkhan açıkladı! İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi." dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart seçimlerinde 600 bin personeliyle bakanlığının görevde olacağını vurgulayarak “Seçimin yapıldığı bütün yerlerde seçimin güvenliği, huzuru, iradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık. 600 bin mesai arkadaşımız, o büyük İçişleri Bakanlığı ailesiyle beraber, o büyük tecrübeyle beraber sandığa hür iradenin yansımasıyla ilgili elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız” dedi.
27.03.2024 Gündem
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı!
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol, Beşiktaş BOA deplasmanından 77-67 galip ayrıldı.
27.03.2024 Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var Batman'da mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren olumlu yansımaları daha net göreceğiz.' dedi.
27.03.2024 Gündem
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı'
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı' İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde boğulan Emirhan Erdönmez’in acılı ailesi konuştu.
27.03.2024 Gündem
9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, BİTİYOR 2024? 📌 Ramazan Bayramı tatili hangi günler, 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi?
 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, BİTİYOR 2024? 📌 Ramazan Bayramı tatili hangi günler, 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi? Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 günlük bayram tatilini müjdeledi. Özel sektörde 9 gün bayram tatili olup olmayacağı ise merak konusu. Diğer taraftan ise Ramazan Bayramı tatilinin başlangıç ve bitiş tarihi merak ediliyor. Peki 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? 9 gün bayram tatili özel sektörde geçerli mi 2024?
27.03.2024 Bilgi Rehberi
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti
İYİ Partili Dervişoğlu: CHP, İzmir'in iradesine ihanet etti İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'deki çalışmalarına ilişkin konuştu.
27.03.2024 Gündem
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Haberler
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Galeri
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak'
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak' AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.