Bayram

Bayram

Son dakika Bayram haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayram gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayram haber sayfamızda...

Bayram

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.447 bayram haberi bulunmuştur.
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak da gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Hataylı çocukların hayalleri gerçek oldu
Hataylı çocukların hayalleri gerçek oldu Amazon Türkiye, Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hataylı çocukların öncülüğünde, anlamlı bir projeyle kutladı.
23.04.2024 Eğitim
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Haberler
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Gündem
KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer?
KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer? Kurban Bayramı 2024 tarihleri merak konusu oldu. Yılın 2. dini bayramı olan Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihlerini haberimize ekledik. Peki bayram tatili kaç gün olacak, kesinleşti mi?
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
'Milli mücadelenin kararlılık gerektirdiğini öncü nesilden öğrenmiş bulunuyoruz'
'Milli mücadelenin kararlılık gerektirdiğini öncü nesilden öğrenmiş bulunuyoruz' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Daha ortada henüz devlet yokken, hem milli mücadeleyi veren hem de devletin kurulmasını sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk öncülerini saygıyla yad ediyoruz, onları hürmetle anıyoruz. Milli mücadelenin bir kararlılık gerektirdiğini, vatanseverlik gerektirdiğini o öncü nesilden öğrenmiş bulunuyoruz" şeklinde konuştu.
22.04.2024 Gündem
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
Edin Dzeko'dan takım arkadaşlarıyla toplantı: Avrupa’ya böyle veda etmek hepimizi sarstı
Edin Dzeko'dan takım arkadaşlarıyla toplantı: Avrupa’ya böyle veda etmek hepimizi sarstı Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Sivasspor maçı öncesi takım arkadaşlarına moral konuşması yaptı. Bosna Hersekli futbolcu, 'Puan kaybına bile tahammülümüz yok' ifadelerini kullandı.
22.04.2024 Fenerbahçe
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem
TBMM'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coşkusu! 23 Nisan Marşı ilk kez seslendirildi
TBMM'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coşkusu! 23 Nisan Marşı ilk kez seslendirildi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), TBMM'nin açılışının 104'ncü yıl dönümü kutlamaları ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında '23 Nisan Milli Egemenlik Konseri' düzenlendi. TBMM Başkanı Kurtulmuş yaptığı paylaşımda, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, Gazi Meclisimizde çocuklarımızla birlikte yaşadık" dedi.
21.04.2024 Gündem
2024 BAYRAM HABERİ: 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek?
2024 BAYRAM HABERİ: 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için geri sayım başladı. Hafta sonuna girmemizle birlikte başlayacak olan kutlamalar 23 Nisan gününe kadar devam edecek. Konu hakkında ise 23 Nisan etkinlikleri 2024 araştırması yoğun ilgi görüyor. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını!
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını! Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı.
21.04.2024 Gündem
Bayramınız kutlu olsun!
Bayramınız kutlu olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu her yıl olduğu gibi çocuklar yine sanatla kutlayacak. Bayramınız şimdiden kutlu olsun! 
21.04.2024 Kültür Sanat
Yurt dışı tatili ‘her şey dahilden’ uyguna geliyor
Yurt dışı tatili ‘her şey dahilden’ uyguna geliyor Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, dokuz günlük bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirterek, “Yerli turistin bu ücretlerle yurt içinde seyahat edebilmesi mümkün değil” dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Yenilenebilir enerji rekoru
Yenilenebilir enerji rekoru Son dönemde sanayicilerin yenilenebilir enerjiye yönelmesiyle kullanımda ciddi artış yaşandı. TÜREB Başkanı Erden, “Bayram elektriğini yeşil enerji tek başına karşılayabilir” dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Sıcak havalar serayı hızlı olgunlaştırdı
Sıcak havalar serayı hızlı olgunlaştırdı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’nin dünyada dördüncü sırada olduğu sera üretiminde, çiftçilerin düşen fiyatlarla zararda olduğuna dikkat çekti.
21.04.2024 Ekonomi
AKM’de bayram coşkusu
AKM’de bayram coşkusu Atatürk Kültür Merkezi, Çocuk Sanat Festivali’ne kapılarını açtı.
21.04.2024 Cadde
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
23 Nisan coşkuyla kutlanacak
23 Nisan coşkuyla kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de coşkuyla kutlanacak.
20.04.2024 Ege
Ot Festivali’nde renkli kortej
Ot Festivali’nde renkli kortej Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin ikinci gününde düzenlenen kortej renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Lal Denizli de binlerce vatandaş ile birlikte korteje katıldı.
20.04.2024 Ege
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu Filenin Efeleri, 28 Nisan Pazar günü Ankara’da kampa girecek. Milli Takımımız, 10-14 Mayıs tarihlerinde İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak İtalya’nın Cavalese kentine giderek turnuvaya katılacak.
20.04.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Bayram ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.